Bartsbeans – the classic
the classic
The classic sleeve voorkant
The Classic sleeve achterkant

The Classic 1 kilo

 19,95

Een krachtige, aromatische espresso, rond en fris, met een egale crème laag.
Bovendien is dit een koffie die gemaakt is van 100% Arabica bonen, een echte allemansvriend.

 

Gewicht              Kortingspercentage

Vanaf 2 kg.        Gratis verzendkosten binnen NL
Vanaf 4 kg.         5% + Gratis verzendkosten
Vanaf 8 kg.       10% + Gratis verzendkosten
Vanaf 16 kg.     15% + Gratis verzendkosten

Verzendkosten buiten nederland is gratis vanaf 5 kilo of meer.

Beschrijving

Wanneer men op zoek is naar een koffie met weinig zuren, welke een fijne en aangename smaak heeft is dit een ideale samenstelling. Mede door de Java geeft deze koffie aardse smaken mee. Deze koffie is voor vele herkenbaar, kan makkelijk geschonken worden en is een allemansvriend. Een melange die vrij makkelijk te drinken is en toch body en textuur mee geeft.


Oorsprong
Indonesië


Branding
City-roast


Bereiding
Deze melange is een must voor de liefhebber. Het is een koffie die overal voor inzetbaar is. Door zijn krachtige body is het de perfecte boon voor een espresso en is de koffie mooi in balans bij een cafe crème. Kortom deze koffie is een echte allermansvriend.

TIP: Deze koffie past goed bij chocolade met een cacaogehalte van 70% en is perfect om ijskoffies mee te bereiden. Kijk voor meer chocolade op de website van
Waldo chocolade & patisserie 


Maling
Wij kunnen onze koffiebonen natuurlijk ook voor u malen. In het keuzeveld ‘Maling’ kunt u aangeven welke maalgraad u zou willen ontvangen.


Verpakking
Veel van de dagelijkse verpakkingen die we gebruiken worden gemaakt van fossiele grondstoffen en worden vervolgens verbrand. Niet bepaald milieuvriendelijk en al helemaal niet circulair. Deze composteerbare verpakking is tussen de 40% en 60% gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.


Extra informatie

Gewicht 1 kg