Kraftbekers 120cc

Koffiebekers kraft 4 OZ / 120 CC – 1000 stuks / 1 doos

 59,62

Deze koffiebeker hebben een kartonachtige kleur, hierdoor ziet de beker er duurzaam uit. De koffiebekers zijn gemaakt van kraft karton en daardoor duurzamer dan andere kartonnen bekers.

INCL sup-afvalverwijderingsbijdrage
Klik hier voor meer informatie

Availability: 2 op voorraad SKU: 872

Beschrijving

DETAILS

  • Hoogte: 60 mm
  • Diameter bovenzijde: 63 mm
  • Diameter onderzijde: 45 mm
  • Inhoud: 120 cc / 120 ml / 4 oz
  • Bedrukking: Kraft
  • Verpakking: 20 x 50 per doos
  • Artikelcode: 872

IDEALE KOFFIEBEKERS VOOR COFFEE-2-GO

Dit formaat is het meest geschikt voor espresso, flat white of voor een cortado.


HOGE ISOLATIE

De kwaliteit van dit formaat koffiebeker is zeer hoog, bij deze koffiebeker hanteren wij een hoger grammage papier. Hierdoor is de beker zeer sterk geïsoleerd waardoor warme handen worden voorkomen. Eventueel hebben we speciaal voor coffee-2-go ook koffiedeksels op maat voor deze koffiebekers.

Daarbij helpt deze uitstekende isolatie ook om uw warme dranken op temperatuur te houden. Niets is zo vervelend als een koud kopje koffie wanneer u zin heeft in een sterke, warme bak. De warme drank verliest dankzij het karton vrijwel geen warmte, waardoor uw koffie voor langere tijd warm blijft. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u ineens een slok koude koffie binnenkrijgt.


IN DOZEN VAN 1.000 BEKERS

Normaliter zitten de 120cc koffiebekers verpakt per 2.000 stuks, we hebben nu een speciale verpakking van slechts 1.000 bekers per doos. Ideaal als u weinig opslagruimte heeft. Liever in één keer een grote voorraad bestellen? Dat is vanzelfsprekend ook mogelijk! Als u meerdere dozen in één bestelling afneemt, krijgt u een mooie korting op uw bestelling. Neem contact met ons op


IDEAAL VOOR HET MILIEU

Deze kartonnen koffiebekers worden geproduceerd van gerecycled materiaal, ideaal als u het milieu belangrijk vindt. Het recyclen van materialen wordt steeds belangrijker in onze samenleving, en met de Kraft koffiebekers van 120 cc dragen wij graag ons steentje bij.

Bestel uw nieuwe koffiebekers nu direct via Bartsbeans.nl en maak gebruik van onze snelle levering! De dozen koffiebekers die u vandaag voor 14:00 bestelt, worden morgen al op uw gewenste locatie geleverd. Zo geniet u morgen samen met uw collega’s al van een heerlijk bakje koffie in uw gerecyclede kartonnen Kraft koffiebekers.