DE IDEALE KOFFIEBONEN MACHINE VOOR UW BEDRIJF

Elk kantoor heeft er minimaal een staan, groot of klein: een koffiemachine.Het oer-hollandse bakje koffie is dan ook niet meer weg te denken op het werk.Sterker nog, koffie is tegenwoordig een serieuze aangelegenheid voor uw werknemers.Voor hen is het namelijk meer dan alleen ‘een kopje koffie’.Het is daarom ook een van de redenen waarom koffie onmisbaar is op het werk.Wilt u weten welke koffiemachine en koffieboon het beste bij uw bedrijf past?Bart komt graag langs om samen te kijken wat voor u en uw bedrijf de beste keuze is.

UW VOORDEEL MET BARTSBEANS.

Bartsbeans is gespecialiseerd in koffie, maar we ondersteunen u ook op het gebied van machines en apparatuur. Via betrouwbare, vaste partner’s kunnen wij u volautomaat machines van oa WMF, Animo, Bravilor, La Rhea aanbieden. Uiteraard wordt ook het onderhoud hierbij verzorgd voor u.

  • Zowel koop of bruikleen als lease is mogelijk
  • Wekelijks vers gebrande koffiebonen
  • Kwalitatieve losse thee
  • Gratis bezorgd binnen 24 uur

 

BIJPRODUCTEN.

Bartsbeans levert naast vers gebrande koffiebonen en apparatuur ook de benodigde bijproducten zoals verschillende soorten toppings, denkend aan: Suiker, melk granulaat, cacao en nog veel meer.

Te bestellen in onze webshop.