Horeca banner

 

BARTSBEANS LEVERT VERSE GEBRANDE KOFFIE AAN DE HORECA

In de horeca wilt u zich graag onderscheiden. Bartsbeans helpt u hier graag bij, wij leveren altijd vers gebrande koffie zodat u uw gasten een heerlijke kop koffie kunt serveren. Onze koffiebonen worden met veel zorgvuldigheid uitgekozen en samengesteld om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Naast koffie leveren wij ook losse bijproducten zoals verse thee en reinigingsmiddelen.

kathedraal
anker

UW VOORDEEL MET BARTSBEANS.

Bartsbeans is gespecialiseerd in koffie, maar wij ondersteunen u ook op het gebied van machines en apparatuur. Via betrouwbare, vaste partner’s kunnen wij u espresso machines van oa Crem(Expobar), La Pavoni en La Marzocco aanbieden, we leveren oa de bekende bonen malers van Ceado, Mazzer, Mahlkonig. Uiteraard wordt ook het onderhoud hierbij verzorgd voor u.

  • Snelle service
  • Gemakkelijk en snel bestellingen plaatsen via onze online portal
  • Zowel koop als lease is mogelijk
  • Wekelijks vers gebrande koffiebonen
  • Hoogwaardige verse, losse thee
  • Gratis bezorgd binnen 24 uur

 

 

WELKE MACHINE KIES JE IN DE HORECA

Welke koffiemachine geschikt is voor jouw situatie, hangt af van je wensen. Ga je voor aandacht en beleving, dan kies je voor een halfautomaat, in de volksmond pistonmachines. Deze machine stelt je in staat om maatwerk te leveren, hiermee kun je latte art maken, maar ook bijvoorbeeld dunner schuim.
Een dergelijke machine vergt wel de nodige kennis van jezelf en van de medewerkers.
Bij een nieuwe machine verzorgen wij dan ook kosteloos een training.

Kies je voor snelheid en gemak, kies dan een volautomaat. Deze machine is door iedereen te bedienen en er komt altijd exact hetzelfde recept uit, ongeacht welke medewerker dit drankje bereid.

nollen