WMF 9000S+
De krachtige volautomatische koffiemachine WMF 9000 S+ beschikt over een topcapaciteit van max. 350 kopjes per uur en levert voortdurend de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten van de hoogste kwaliteit.In een kwaliteitsvol hotel, in een drukbezochte stationsbistro, in een tankstation of in een bakkerij: de WMF 9000 S+ kan dankzij het nieuwe, innovatieve bedieningsconcept en display zowel in een zelfbedieningstand als met servicepersoneel worden gebruikt en beheerst het volledige genotsspectrum van warme en koude specialiteiten met koffie-, melk-, thee- en chocovarianten.Onder meer de elektronisch instelbare krachtige molens, de heavy-duty-zeteenheid en een eenvoudige, snelle en volledig automatische reiniging zorgen voor een lange levensduur en een dagelijkse inzetbaarheid. Dankzij de melksysteemreiniging “Clean in Place” is de machine altijd in overeenstemming met HACCP.Alle componenten werken perfect samen, waardoor de WMF 9000 S+ mede door een eenvoudige hantering, geringe onderhoudsbehoefte en een uiterst lange levensduur iedereen overtuigt en een betrouwbare partner wordt. Uiteraard “Made in Germany”

Drankinstellingen
De bediening van de WMF 9000s is eenvoudig en wijst zich vanzelf. U wisselt eenvoudig tussen de variaties en stelt makkelijk in of u veel of weinig melk wenst en hoe sterk u uw koffie wilt.De machine geeft o.a. via de zijpanelen duidelijke signalen of er bijgevuld of onderhoud gepleegd moet worden.

Bedieningspaneel
De configureerbare gebruikersinterface biedt nieuwe vrijheden bij de configuratie van de lay-out en van speciale functies.Voor alle gebruikersgroepen.

Dynamic milk
Het gepatenteerde melksysteem maakt vier consistenties voor warm melkschuim en drie varianten voor koud melkschuim en warme en koude melk mogelijk.

Dynamic milk 2 – melk
Maakt het gebruik van twee soorten melk mogelijk.Bijvoorbeeld normale en vetarme, sojamelk of lactosevrije melk.

Steamjet
De gepatenteerde steamjet brengt elk kopje binnen de kortste tijd op temperatuur voor de beste koffiekwaliteit.

Heet-waterregeling
Drie vooraf instelbare heet watertemperaturen voor verschillende theesoorten en een nog grotere nauwkeurigheid bij de uitgiftetemperatuur maken het mogelijk om de optimale thee te maken.

Reclamemogelijkheden
Extra omzet in zicht.In de ZB-stand kunnen reclameanimaties of speciale aanbiedingen op de 10 inch display worden weergegeven.

Chocolademelk
De nieuwe choc-mixer voor melkchocolade of chociatto garandeert een eenvoudige, intuïtieve en veilige hantering, een geringe onderhoudsbehoefte en een lange levensduur.

Accessoires
De WMF 9000S kan geleverd worden met veel verschillende accessoires.Neem bijvoorbeeld het koppenreservoir met verwarmde plateaus en uitneembaar melkreservoir.Ook is er een mogelijkheid voor afrekenapparatuur.