WMF 5000S+
De WMF 5000 S is als een goede teamspeler: draagt altijd zijn steentje bij en is snel wanneer het nodig is.Op hetzelfde moment is deze machine intuïtief en makkelijk in het gebruik.Waar medewerkers ernaar streven om klanten tevreden te stellen met een vriendelijke glimlach biedt dit volautomatische teamlid met één druk op de knop elke klant een kop perfecte koffie.Naast hoge prestaties biedt de WMF 5000 S efficiënte en grondige reiniging omdat, zoals we weten, niemand lang wil wachten.

Drankinstellingen
De bediening van de WMF 5000s is eenvoudig en wijst zich vanzelf. U wisselt eenvoudig tussen de variaties en stelt makkelijk in of u veel of weinig melk wenst en hoe sterk u uw koffie wilt.De machine geeft o.a. via de zijpanelen duidelijke signalen of er bijgevuld of onderhoud gepleegd moet worden.

Dynamic milk
Het gepatenteerde melksysteem maakt vier consistenties voor warm melkschuim en drie varianten voor koud melkschuim en warme en koude melk mogelijk.

Steamjet
De gepatenteerde steamjet brengt elk kopje binnen de kortste tijd op temperatuur voor de beste koffiekwaliteit.

Heet-waterregeling
Drie vooraf instelbare heet watertemperaturen voor verschillende theesoorten en een nog grotere nauwkeurigheid bij de uitgiftetemperatuur maken het mogelijk om de optimale thee te maken.

Chocolademelk
De nieuwe choc-mixer voor melkchocolade of chociatto garandeert een eenvoudige, intuïtieve en veilige hantering, een geringe onderhoudsbehoefte en een lange levensduur.

Accessoires
De WMF 5000S kan geleverd worden met veel verschillende accessoires.Neem bijvoorbeeld het koppenreservoir met verwarmde plateaus en uitneembaar melkreservoir.Ook is er een mogelijkheid voor afrekenapparatuur.