WMF 1500S+
De WMF 1500 S is de kleinste krachtige koffiemachine op basis van het New-Generation-platform.Zij biedt een grote verscheidenheid van specialiteiten, constante kwaliteit, ruimtebesparend design, optimale betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.Met het Dynamic Milk-systeem wordt de bereiding van de nieuwste koffietrends zoals koudemelkschuimspecialiteiten net zo een kinderspel als die van de klassiekers latte macchiato en cappuccino.De WMF 1500 S zorgt gewoonweg voor smakelijke gastronomie.

Drankinstellingen
De bediening van de WMF 1500s is eenvoudig en wijst zich vanzelf.U wisselt eenvoudig tussen de variaties en stelt makkelijk in of u veel of weinig melk wenst en hoe sterk u uw koffie wilt.De machine geeft o.a. via de zijpanelen duidelijke signalen of er bijgevuld of onderhoud gepleegd moet worden.

Dynamic milk
Het gepatenteerde melksysteem maakt vier consistenties voor warm melkschuim en drie varianten voor koud melkschuim en warme en koude melk mogelijk.

Steamjet
De gepatenteerde steamjet brengt elk kopje binnen de kortste tijd op temperatuur voor de beste koffiekwaliteit.

Heet-waterregeling
Drie vooraf instelbare heet watertemperaturen voor verschillende theesoorten en een nog grotere nauwkeurigheid bij de uitgiftetemperatuur maken het mogelijk om de optimale thee te maken.

Chocolademelk
De nieuwe choc-mixer voor melkchocolade of chociatto garandeert een eenvoudige, intuïtieve en veilige hantering, een geringe onderhoudsbehoefte en een lange levensduur.

Accessoires
De WMF 1500S kan geleverd worden met veel verschillende accessoires.Neem bijvoorbeeld het koppenreservoir met verwarmde plateaus en uitneembaar melkreservoir.Ook is er een mogelijkheid voor afrekenapparatuur.